Neon Led letters bruiloft


”Licht is magisch dat een ruimte maakt of breekt. Het belangrijkste element om de juiste sfeer te creëren voor jullie bruiloft”

Maak een statement als je richting het altaar loopt of danst op je eerste dans met onze opvallende neon signs. De warmte van het warme witte licht is romantisch en effectief maar niet opdringerig.

Onze Neon borden kunnen op elk frame of backdrop bevestigd worden. Alle borden en frames kunnen bij ons gehuurd worden. Momenteel hebben wij de borden ”Better together”, ”Happily ever after” en ”It was always you”. De collectie wordt nog verder uitbereid.

De huurperiode bedraagt 5 werkdagen vanaf het moment dat het Neon bord aankomt. We raden je echter aan om te zorgen dat het bord al 1-3 werkdagen voor de grote dag binnen is zo dat je al kan beginnen met decoreren of niet voor verrassingen komt te staan m.b.t. de pakketdiensten. Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier en vraag naar de mogelijkheden.

Personalisatie is de sleutel tot elke bruiloft

Of wil je meer voor jouw bruiloft? Nieuw bij ons is het op maat gemaakte Neon bord! De meest populaire zijn jullie nieuwe achternaam, songteksten of initialen. Maar je kunt ook voor iets totaal anders gaan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee, je hebt al een op maat gemaakt Neon bord vanaf 75,- afhankelijk van jullie wensen en ideeën. 

Details:
♥De afmeting is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de tekst. Wij raden 100-120cm breed aan maar groter kan natuurlijk altijd
♥Neem vandaag nog contact met ons op met de naam die je wilt en de afmetingen
♥Voor dat wij aan de slag gaan ontvang je per mail het ontwerp ter goedkeuring
♥Niet dimbaar

Offerte aanvragen:
Geef bij opmerkingen aan wat de gewenste verhuurdatum is.
Verstuur je wenslijst en binnen 2 werkdagen zullen wij beschikbaarheid laten weten.
Wij mailen je een offerte op basis van beschikbaarheid.
Minimale besteding is 50,- euro. Vanaf 250 euro is bezorging mogelijk. Vermeld dan bezorgadres bij de opmerkingen.


    × Hoe kan ik je helpen?