NEON BORD BRUILOFT

‘Licht is magisch dat een ruimte maakt of breekt. Het belangrijkste element om de juiste sfeer te creëren voor jullie bruiloft’

Maak een statement als je richting het altaar loopt of danst op je eerste dans met onze opvallende neon signs. De warmte van het warme witte licht is romantisch en effectief maar niet opdringerig.

Onze neon borden kunnen op elk frame of backdrop bevestigd worden. Alle borden en frames kunnen bij ons gehuurd worden. Momenteel hebben wij de borden Better together, Happily ever after en It was always you. De collectie wordt nog verder uitgebreid.

Led neon borden huren

Neon verlichting huren voor je bruiloft? De huurperiode bedraagt 5 werkdagen vanaf het moment dat het neon bord aankomt. We raden je echter aan om te zorgen dat het neon sign al 1-3 werkdagen voor de grote dag binnen is, zodat je al kan beginnen met decoreren of niet voor verrassingen komt te staan m.b.t. de pakketdiensten. Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier en vraag naar de mogelijkheden.

Bruiloft: Neon bord laten maken


Personalisatie is de sleutel tot een bijzondere bruiloft

Of wil je meer voor jouw bruiloft? Nieuw bij ons is het op maat gemaakte neon bord! De meest populaire zijn led neon letters met jullie nieuwe achternaam, songteksten of initialen. Maar je kunt ook voor iets totaal anders gaan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee! Je kunt al een neon bord personaliseren vanaf 75,-.

Details:

♥De afmetingen zijn afhankelijk van het lettertype en de lengte van de tekst. Wij raden 100-120cm breed aan maar groter kan natuurlijk altijd
♥Neem vandaag nog contact met ons op met de tekst die je wilt en de afmetingen
♥Voordat wij aan de slag gaan ontvang je per mail het ontwerp ter goedkeuring
♥Niet dimbaar

Kies voor neon led letters op je bruiloft!

Wil je neon letters laten maken? Gepersonaliseerd, of een van onze vaste designs in neon letters aan de muur? Wij zeggen doen! Geef een unieke touch aan je bruiloft en huur neon led letters, of laat je eigen tekst samenstellen. Die kun je natuurlijk ook nog hergebruiken en bijvoorbeeld in de slaapkamer hangen.

Offerte aanvragen:
Geef aan wat de gewenste verhuurdatum is.

Verstuur je wenslijst en je ontvangt binnen 2 werkdagen de offerte en beschikbaarheid.

Minimale besteding is 50,- euro. Vanaf 250 euro is bezorging mogelijk. Vermeld dan het bezorgadres bij de opmerkingen.


    × Hoe kan ik je helpen?