Trouwkaart naar Trouwbord

Voor dit trouwseizoen zitten we vol! Ga je in 2024 trouwen? Dan zijn we je graag van dienst vanaf november.

Een uniek trouwbord laten maken? Laat dan je trouwkaart omzetten naar trouwbord! Wij helpen je graag verder. Verras jouw gasten met een custom ontwerp. Uniek en erg leuk. Je hebt al een op maat gemaakt trouwbord vanaf 75,-.

Gepersonaliseerd trouwbord maken

Een trouwbord personaliseren op basis van je trouwkaart werkt erg gemakkelijk. Neem daarvoor contact met ons op en wij gaan voor een uniek meesterwerk. Uiteraard ontvang jij eerst een proefdruk en kun je daarop je feedback geven.

Stevige en weersbestendige trouwborden

De trouwkaart trouwborden drukken we op kanaalplaten, die erg stevig én weersbestendig zijn. Daarom kun je de bruiloft borden zowel binnen als buiten neerzetten, ideaal. De borden zijn enkele millimeters dik en verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kies je voor kleine trouwborden in A3-formaat, maar ook voor grote eyecatchers van 100×70 centimeter. Geef je gewenste formaat aan ons door en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Trouwbord: welkom op de bruiloft van ..!

Laat je trouwkaartje omzetten naar welkomstbord voor de bruiloft en geef je gasten een welkom dat perfect aansluit bij de stijl van jullie trouwerij. Leuk om bijvoorbeeld bij de entree te plaatsen op een schildersezel. Hoeft het van jullie niet per se in de stijl van de trouwkaart? Neem dan eens een kijkje bij de vaste designs met bruiloft borden. We hebben een selectie gemaakt van mooie ontwerpen waarbij je jullie namen en datum invult.

Dagprogramma in trouwkaart stijl

Ook het dagprogramma laat je op een trouwbord drukken, indien gewenst ook weer compleet gepersonaliseerd op basis van je trouwkaart. Laat je gasten weten wanneer de ceremonie plaatsvindt, hoe laat jullie aan tafel gaan en wanneer het tijd is om de dansvloer te betreden. De ruimte ook nog aankleden met verlichting? Ga dan voor een neon bord met jullie namen of een mooie boodschap!

Gratis proefdruk trouwbord

Op jullie trouwerij moet alles zo perfect mogelijk zijn en daarom gaan wij alleen voor het allermooiste trouwkaart bruiloft bord. Dat betekent dat jullie altijd een proefdruk ontvangen en dat we die reviseren indien gewenst. Wanneer jullie akkoord geven gaan we aan de slag met het drukken van jullie unieke trouwbord.

Trouwkaart trouwbord kopen

We ontzorgen je graag zoveel als mogelijk en daarom vragen we je om je trouwkaart in hoge resolutie naar ons door te sturen via [email protected]. Indien je kaart niet scherp genoeg is voor het gewenste formaat dan koppelen we dat uiteraard naar je terug. Heb je andere vragen over het personaliseren van je trouwbord? Ook dan neem je gerust contact met ons op. Je kunt ons via WhatsApp en e-mail bereiken en je mag een snelle reactie verwachten.

× Hoe kan ik je helpen?