Het perfecte bruiloftbord uitkiezen

U wilt natuurlijk het perfecte bruiloftbord uitkiezen om op uw huwelijksdag de bruiloftsgasten welkom te heten. Het is dan gemakkelijk als u een groot en gevarieerd aanbod met bruiloftborden tot uw beschikking te hebben. Hiermee is het mogelijk om op basis van uw wensen het ideale welkomstbord aan te schaffen. Om u nog wat verder op weg te helpen, hebben wij hier een aantal tips samengesteld om het perfecte bruiloftbord te kiezen.

Let bij de aanschaf van een bruiloftbord op de afmeting

De afmeting van het welkomstbord is natuurlijk van belang. Een bord moet duidelijk leesbaar zijn van afstand. Daarnaast is er bovendien een onderscheid tussen een horizontale en een verticale uitvoering. Welke u het beste kiest, is onder meer afhankelijk van de positie van het welkomstbord. Waar komt het bord te staan? Voor een kleine entree of grote locatie? Of is er weinig ruimte en komt het tekstbord aan de muur of op een raam?

Houd bij de keuze voor een horizontale of verticale uitvoering rekening met de plaats van het bord,zodat de welkomsttekst goed zichtbaar en komt het helemaal goed. Wist u trouwens dat een welkomstbord een van de veel gefotografeerde voorwerpen is? Dat komt omdat op het tekstbord de namen van het bruiloftspaar staan net als de datum. Zo vormt deze foto een bijzondere herinnering.

Kies een bruiloftbord dat bij jullie persoonlijkheid past

Welkomstbord van Bruiloftbord.nl, model Blush Floral
Bruiloftbord Blush Floral

Het welkomstbord is het eerste wat de bruiloftsgasten zien bij de entree. U kunt daarmee direct de toon, stijl en sfeer van uw huwelijk neerzetten. Bij het uitkiezen van het perfecte bruiloftbord is het belangrijk dat deze aansluit bij jullie persoonlijkheid. De voorkeur voor een thema laat al een deel van jullie persoonlijkheid zien. Een romantisch uitgevoerd tekstbord is uiteraard perfect voor de huwelijksdag.

Het draait tenslotte toch allemaal om de romantiek. De tekstborden hebben vrijwel allemaal een romantische insteek. Is het niet door het lettertype dan wel door het design met bloemen. Verder is het ook mogelijk om het perfecte bruiloftbord uit te kiezen door rekening te houden met de kleur. Wilt u het meer neutraal houden of gaat u voor uitbundig roze? Kijk maar eens in het bruiloftbord aanbod. U ziet er allerlei soorten bruiloft borden, zodat u gemakkelijk tot de perfecte keuze komt.