Welkomstbord Stijlvol

Welkomstbord Stijlvol

 39,95 49,95

 

Geef jouw bruiloft een persoonlijk tintje met een welkomstbord bij de entree, ceremonie, receptie, diner of feest. Dit bord is niet alleen leuk voor jouw gasten, maar ook een mooie achtergrond voor trouwfoto’s en -video’s. Bij het bestellen geef je jouw namen en trouwdatum door, zodat de ontwerper voor jou aan de slag kan met een uniek bord dat past bij jullie stijl. Na de bruiloft kun je het welkomstbord een speciaal plekje geven als herinnering aan jullie trouwdag. Onze levertijden bedragen momenteel 5 werkdagen.

Qty:
Artikelnummer: WELKOM-STIJLVOL Categorie:

Beschrijving

Bruiloft borden zijn voor elk huwelijk ideaal om te gebruiken als welkomstbord of tekstbord. Het is uiteraard belangrijk dat de kwaliteit prima is en dat het bruiloft bord opvalt. Daarom bieden wij u tekstborden voor bruiloften die opvallen qua design en afmeting. Elk bord springt dan ook meteen in het oog van de gasten die zicht hebben op de entree. Aangezien er nu eenmaal verschillende voorkeuren zijn, bieden wij de bruiloft borden in twee afmetingen aan. De kwaliteit is bovendien gegarandeerd met een uitvoering in de vorm van kanaalbord. Bovendien is er een keuze als het gaat om de uitvoering en positie voor het plaatsen van het welkomstbord.

Keuze uit twee afmetingen

De keuze uit drie afmetingen voor het ideale bruiloft bord maakt het mogelijk om met meerdere factoren rekening te houden. Bijvoorbeeld met de bruiloftslocatie en de vormgeving van de entree. Zo is het welkomstbord beschikbaar in een afmeting van 100 bij 70 cm in een verticale positie.  Het verticale formaat is bijvoorbeeld ideaal als de entree compact is. Sinds kort hebben wij ook het A3 formaat van 42 x 29 cm deze borden kun je mooi neerzetten op een tafel.

Bruiloft bord met materiaal van topkwaliteit

De bruiloft borden zijn uitgevoerd als kanaalplaten en hebben een dikte van enkele millimeters. Het grote voordeel van het materiaal is dat de bruiloft borden weerbestendig zijn. Het is uiteraard te hopen dat het tijdens uw huwelijksdag zonnig weer is. Mocht het toch regenen dan is uw welkomstbord voor het huwelijk daar in elk geval tegen bestand. De tekstborden zijn geschikt om binnen en buiten neer te zetten.

Uitvoering en positie van bruiloft borden

De tekstborden voor uw bruiloft kennen verschillende uitvoeringen. De plaatsing op een schildersezel is bijvoorbeeld bijzonder populair. Dat komt omdat het schildersezel op elke gewenste plek neer te zetten is. Bij het ophangen van een welkomstbord is er sprake van een beperkte keuze. Bijvoorbeeld als het gaat om het ophangen van het tekstbord met boorgaten of door deze met zuignappen aan een raam te bevestigen. Een bruiloft bord op een schildersezel springt dan ook het meeste in het oog. Het is mogelijk om het welkomstbord in deze uitvoering een prominente plek te geven bij de entree.

Hoe werkt het bestellen van een welkomstbord?

Als eerste kijkt u natuurlijk naar alle verschillende mogelijkheden om vervolgens het unieke bruiloft bord te kiezen. Na de keuze voor een bruiloft bord selecteert u de gewenste afmeting en vult u beide namen in. Ook is er ruimte om de huwelijksdatum in te voeren. Zo eenvoudig is het om uw eigenlijk huwelijksbord voor een warm welkom samen te stellen. Wij gaan vervolgens aan de slag met het gereedmaken van uw bestelling. Controleert u de gegevens zoals uw beider namen en de huwelijksdatum nog eens extra? Dan weet u zeker dat u uw gasten straks een fantastisch welkom biedt met een uniek welkomstbord voor uw bruiloft.

Wij zullen de namen, datum en eventuele locatie (afhankelijk van het bord) vervangen door jullie gegevens. Daarnaast nemen wij algemene notities mee, indien dit uiteraard mogelijk is. Mocht er iets niet mogelijk zijn nemen wij contact met jullie op per mail om te zorgen dat jullie bord helemaal is zoals jullie verwachten. Daarna gaat het naar onze drukkerij en wordt het binnen 5 werkdagen verzonden. U ontvangt van ons een trackingcode.

Extra informatie

Gewicht1,5 kg
Afmeting

70x50cm, 80x60cm, 100x70cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Welkomstbord Stijlvol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *